Hello PDF

Graiul Martirilor Crestini Din Primele Secole – Download as PDF File .pdf) or read online. Graiul martirilor crestini din primele secole – Petru Popovici. Graiul martirilor crestini din primele secole. by: Petru Popovici (author). Edition language: Romanian. Comemorarea martirilor de la Treznea a fost plina de amintiri infioratoare. 10 Septembrie Viorel Varga. ā€˛Venirea noastra la aceasta comemorare nu trebuie.

Author: Mijinn Gutilar
Country: Martinique
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 19 July 2015
Pages: 292
PDF File Size: 17.54 Mb
ePub File Size: 13.16 Mb
ISBN: 263-1-37157-250-4
Downloads: 4038
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tygogami

Sunteti responsabili de cuvintele folosite in comentariile de la ora 9,49 respectiv 10, Preferabil sa vizitati azilul de batrani din Boghis – si ramineti acolo ca presedinte onorific pe viata.

O tara care nu combate coruptia eficient involueaza; iar la noi partidul la putere se zbate sa o favorizeze.

Decenta v-ar obliga la tacere, domnule tovarase dr. Fiindca au murit parinti, copii, frati, rude, doar pentru vina de a fi romani. Majoritatea trusturilor de presa ,radio si televiziune sunt controlate de cozile de topor care au sarcina sa distruga ce a mai ramas din morala ,credinta respectiv spiritualitatea romaneasca.

Comemorarea martirilor de la Treznea a fost plina de amintiri infioratoare – Graiul Salajului

Cam diferite comentariile fata de acelasi articol anul trecut Doar in inchipuirea autorului. Urmariti cu atentie cum prin diverse mijloace,inclusiv prin fete bisericesti,se sapa la temelia sigurului stalp de susinere care ne-a mai ramas Credinta.

  COURS SUR LE THEOREME DE THEVENIN PDF

Manipularea a ajuns intr-un stadiu prea periculos pentru a nu lua o pozitie. Sa stige pe stadion ca trnsilvania este a lor, Sa nu dea Dumnezeu sa ajngem la razboi deviza pe care o aplic este “fara prizonieri”. A fost doar o festivitate decenta, fara nicio amintire infioratoare. Toata lumea alearga dupa tortionari, dar uita de martirrilor criminali, care poate mai sunt in viata. Consilierii locali PSD aduc bezna in Surduc.

Oare dintre autorii masacrului, n-a ramas nimeni in viata. Era la lucrul campului cu mama sa si cei cinci frati.

Chis Bogdan este noul procuror sef la Parchetul Tribunalului Salaj. Dupa aceste comentarii cred ca te simti foarte bine Daca ai avea bun simti ar trebui sa te muti undeva intr-un coltisor unde nu gasesti nici un ungur Rusine!! Versurile din popor spun: Ai o stire sau o fotografie de interes? Pietate pentru memoria lor! Mass-media ne-a trasformat in zeflemisti,ipocriti,ironici,s.

Nivelul de trai masurat in lungimea conductei de gaze arata ca Salajul si Zalaul sunt printre sarmanii tarii si sunt sarantocii Transilvaniei.

In cartea dvs, afirmati ca toti romanii din Traznea au fost exterminati. Victima politistului Alin Onica a obtinut daune morale de Ce mama dracului chiar sa fim blegi in fata iredentismului bozgoresc?

Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana. Acasa a ramas doar tatal sau care era bolnav.

Angli care sa trezit din vis. Ce ne puteti spune de fata popii din Treznea anilor ?

  CT4760 MANUAL PDF

Poate suntem noi prosti ca il citim Voi ce faceti,ce-ati facut!? Consiliul Judetean Salaj parca-i o biserica, colecteaza cat de mult si redistribuie cat de putin. Varga a mers la Treznea, unde si-a re umplut sufletul de sovinism, iar acum imparte parerile lui soviniste intr-un ziar care ii permite acest lucru. D-voastra aveti obligatia cel putin morala,sa faceti informare corecta si educatienu prostitutie informatica.

El, saracu, treieste in poate cea mai frumoasa comuna din Salaj, comuna Crasna, spre dilema lui, condusa de un primar maghiar – pai daca nu ar fi ipocrit, s-ar fi mutat, imobilele din Crasna sunt la pret bun, ar fi avut bani pentru a se muta altundeva, de ce sa nu, poate chiar la Treznea Alzeihmer decat de realitate.

Comemorarea martirilor de la Treznea a fost plina de amintiri infioratoare

Aruncam cu milioanele in groapa de gunoi de la Dobrin mai ceva ca manelistii. Mai sta badea Ambrozie ce mai sta pe ganduri, apoi parca isi ia inima in dinti si zice: Varsta avansata va aduce mai aproape de dr. Totul la preturi avantajoase.